Isnin, 30 November 2009

2 hari 1 malam di singapore

salam...huh best gilew g singapore hari jumaat lepas....sampai sekarang aku rindu at singapore...but aku x lupa at malaysia....ermmm thanx kepada saudara mara kuwh yng bnyak support akuwh....MAk lang, kak su, kak raudah, abg has, dan saudara2 lain...uhuh...ermm
gmbar at bawah nie gmbar time aku naik SMRT nk ke wild wild wet at pasir ris...


ermmm..time nie memang ramai orang....sampai xder tempat duduk....terpaksa ar akuwh berdiri....1 jam lebih aku berdiri dari stesen woodland hingga pasir ris....penat memang penat tp best..huhuu....thanx kak oda snap pic along....

ermmm...nie lak sedara mara aku....yg at bawah nie mak lang aku...mak lang akuwh baik tao....suka bercerita...jd aku x borink....huhuh...
yang nie pula...kak su aku, pak lang, mak lang dan nurul danisha

time nie lak kita orang ngah tunggu train nak ke pasir ris..hehehe

kat bawah nie lak....aku ngan kak raudah aku.....kita orang snap gmbar..time nie kita orang baru smpai..huhu

cute seys kak raudah aku...tp adik dia lagi handsome..hahahasenyum2...

senyum yer kak raudah...huhu...mak lang nape x senyum??? hehe time ni akuwh xder...maybe aku ngah naik yang gelongsor warna ungu..hehe
nmpak macam nie tp air dia deras....terpaksa aku pegang tiang uh...
gmabr nie lak time akuwh ngah mandi..hehe...terapung2...huhu....ermmm
peace....ngah main sabun..hahaha....pedih mata
mata ngah pedih nie tp sempat lagi akuwh PEACEakuwh ngan adik sedara....hilmi
benda yang aku naik at bawah nie menyebabkan aku demam...haha..gerun gilew...time nie aku naik ngan kak su aku....time nie aku kecut perot...hahaha.....

kecut perut aku naik benda nie..hahahabenda nie 3 tingkat....huhuhu
time nie ok...huhuh....but gmbar dia blur ar...adus..muka akuwh dah comel nie....tp kak raudah ngan mak lang lak muka msam

time nie akuwh dah kat malaysia...on the way nk balik umah aku...huhuh....tp kita orang berhenti rehat nk solat dan nk makan...hehehe.....kita orang makan sushi...sedap tao....
muka aku tak bole blah...hahaha sedap sangat ayam nie...
1...2....3...senyum semua..huhuhu....

nie la sushi yang kita orang makan...smpai nk pecah perut ar....huhuhu....thanx abg has, kak su and kak oda...huhuh....dan along nk minta maaf sebab x dapat pergi tangkap lokan....demam ar....demam terkejut naik permainan tu..huhuhu.....

buat kawan2 maybe 21/12/2009 aku pergi ag singapore...pasnie aku amik gmbar bnyak2
komen2...

Ahad, 22 November 2009

kekurangan aku

ermmm....setiap manusia x sempurna an....jd setiap manusia juga ada kekurangan diri sendiri...sblum nk cter pasal kekurangan dia aku cter kekurangan aku...tkot nnti korang cakap aku mengaibkan dia tp aku cuma nk sedarkan dia ajer...

kekurangan aku:-

-hot temper
-kedekut ( jimat meyh....membazir uh sedara setan!! )
-jahat
-kurang matang ( ntah ar...)
-sosial glew ( tp pencampuran laki pompuan aku terbatas ok....tp dulu kaki lumba ar....)
-klau bercakap xda idea ( kadang2 ar....tp lau time hangat bercakap kalah mulut mak kiah )
-suka kenakan orang ( penah sekali bufday kwan aku baling tepung gandum at muka dia....dah macam santa claus malaysia..hahaha )
-cakap xberlapik
-kurang ajar ( saja nk cari pasal ngan orang )
-suka langgar undang2 jalan raya ( padahal bakal bapa menantu ketua polis trafik kluang )
-bajet handsome ( padahal x handsome pun...cuma kiut jer....ada ar budak pompuan cakap )
-pantang nmpak pompaun lawa pasti nk usha ( semua lelaki ada naluri nk usha an....tp usha2 aku pun...aku tetap setia ngan dia )
-sensitif
-kuat majowk ( hahaha...macam pompuan aku nieyh )
- ada bnyak ag tp mals ar cter.....sapa yg kenal aku jer tao sapa aku....lau nk tao perangai aku...kenal2 ar ngan aku

LIHAT!!

Related Posts with Thumbnails