Isnin, 29 November 2010

sweet and sour moments...haha

Salam kepada semua pembaca setia blog saya...terlebih dahulu saya mngucapkan terima kasih kerana mengikuti perkembangan blog saya demi hari ke hari walaupun saya ni jarang mengupdate blog..


ok saya ingin berkongsi sedikit kenangn manis masam masin pahit dah segala-segalanya kepada semua pembaca saya..
pada 28/11.10 aku bertolak ke kuala lumpur untuk menemani membe aku yg baik ini untuk berjumpa GF dia dan menyelesaikan masalah PTPTN dia...dalam perjalan ke KL macam2 ar aku berborak..dan nmpak signboard susur keluar Ke BANGI..dengan pantasnya dia membelok ke susur keluar BANGI...membe aku kata dia tau jalan BANGI..haha yg lawaknya smapi ke Bangi kitaorang sesat..terpusing2 jalan yg sama sbnyak 4 kali,,,,haha aku pun dah angin aku pun buka ar lptop dan tngok MAP..tngok Map pun aku xpaham..png gile...last kitaorang g BALAI POLIS untuk brjumpa dngan p.cik membe aku...

bile dah minta tolong p.cik dia keje pulak!!! tp p.cik dia yg berpangkat inspektor tu myuruh ank buah dia undercover kitaorang g Puchong..haha merasa juga jd mcm orang ternama...semua jalan lancar...haha...
ok stop smpai situ...and then dah smpai puchong aku pun g ar HOSTEL membe aku nie tido semalaman...yela jalan jauh la katakan..pNAt doe..haha....bile dah tido ptg uh...tup2 GF membe aku msej nk ajak kuar...aku pun nk berjalan juga an..aku pun dgn smangatnya bersiap2...

umah GFF membe aku uh kat sHAH aLAm..kitaorang mmg xtao jalan...tp nasib baik membe baik GF awek aku ada..bole lha dia tunjuk an jalan...ok kitaorang dah amik GF membe aku ni..and nk brtolak ke K.L..dengan xtao jalan kitaorang redah je...

PLAN 1 : ke MID VALLEY
haha.kitaorng bercadang nk ke MID VALLEY...pnat kitaorang pusing2 xjumpa2 mid valley..last2 kitaorang jumpa mid valley tp membe aku salah masuk jalan dan nk U turn punya la jauh...jd kitaorang cancel nk ke MID VALLEY

PLAN 2 : ke IOI MALL
pun sama juga....salah jalan

PLAN 3 : ke BERJAYA TIMES SQUARE
alhamdulillah kali ni kitaorang jumpa times square...huhu..berguling2 aku bile dah jumpa times square...dapat jalan2...dengan bgitu lama kitaorang berjalan2 dalam times square smpai kitaorang lupa kat mana kitaorng PARKING KERETA...haha lawak gile naik turun2x xjumpa2 last jumpa gak...haha...

ok now kitaorang balik....bile balik uh salah jalan ag..haha bnyak TOL yg kitaorang jumpa...anggaran jumlah TOL masa pergi daN balik ada lah dalam RM 10.00..huhu...

29/11/10....
kitaorang nk g KAMPUS membe aku nie...nk settle an dia punya status kat kolej tersebut sama ada sbagai pelajar ataopun tidak...kitaorang g tnpa sbarang masalah...then kitaorang nk ke KL SENTRAL untuk g pejabat PTPTN disitu...time nk g KL sentral ar kitaorang sesat smpai DAMANSARA..huuuuuu bgitu jauh..then jumpa degn berkat ksabaran kitaorang....

lpas dah settle maslh uh kitaorang pun hntar GF membe aku blik ke SHAH ALAM..kitaorang xsesat sbb dah hafal jalan...ngeeee~
.....skarang nie aku ON-THE-WAY balik ke johor.....

aku menaip benda alah untuk diPOST dalam blog ni dlam kereta...aku taip benda alah ni dari hentian dengkil dan sekarang berada di hentian senawang...haha...kejap je dah smpai kluang an..huhu....ok lha aku nk taip surat lak untuk membe aku ni...








Sabtu, 27 November 2010

Surat Tunjuk Sebab Tidak Dapat Hadir Ke Bengkel Pengenalan kepada Sistem Penilaian Politeknik

salam semua...oleh keraNA result aku kena tahan so aku terpaksa membuat surat tunjuk sebab knapa aku x hadir...dibawah adalah suratnya..komen tao...ok atao x...ehehe

Mohd Kuat Tido Bin Semua Kuat.
No 897,
Perumahan Pelajar Malas,
99999 Port Tido,
Negeri Seratus.                                32 OGOS 2020        
____________________________________________

En. Malangnye Nasib Aku.
Pensyarah Suka Tido,
Universiti Pelajar Dan Lecturer Same Je,
Cawangan Port Tido,
99999 Port Tido,
Negeri Seratus.

Tuan/Puan,

Surat Tunjuk Sebab Tidak Hadir Ke Kelas

Saya dengan hormatnya merujuk perkara diatas.

2.    Merujuk perkara diatas saya Mohd Kuat Tido Bin Semua Kuat ingin memberitahu kepada En. Malangnye Nasib Aku Bin Sebab Dapat Student Macam Ko bahawa sebab-sebab kenapa saya tidak dapat hadir ke kelas hari itu. Ini kerana pada hari Isnin pada tarikh -1 Ogos 2020 saya tidak mampu untuk hadir ke kelas. *Sila abaikan surat ini sekiranya Encik tak perasan saya tak hadir hari tu eh. Ok? Baiknye Encik ni. Tak sangke. Tsk tsk tsk.

3.    Ini kerana pada hari tersebut saya tidak berapa nak sihat sangat untuk hadir ke kelas. Saya berasa kepala saya begitu pening hinggakan saya tidak mampu untuk bangun apatah lagi pergi ke kelas. Bayangkanlah betapa teruknya saya punya pening. Oleh itu saya tidak mampu untuk datang ke kelas. *Ni tulis surat ni pun tengah pening lagi tau. Kalau saya mati pening sebab tulis surat ini, siaplah Encik tunggu la apa balasannya nanti. I will call my lawyer! See you at the court! No mercy kau aku cakap.

4.    Selain itu selain pening, saya sebenarnya mengalami masalah tidur awal di waktu malam. Encik dan yang lain-lain mungkin tak tahu penderitaan saya ni. Hipotesisnya macam ini, semakin bertambah awal saya tidur maka semakin bertambah susah saya nak bangun. Kesimpulannya pula macam ini, Jika saya tidur lewat jangan haraplah nak suruh saya bangun awal gila ke hape ngantuk siot. Maafkan saya terkasar bahasa.

5.    Lagi, selain itu saya juga hendak memberitahu bahawa saya sebenarnya sangat tak suka tengok muka Encik yang hensem itu. Tengok Encik sahaja dah cukup membuatkan darah dalam badan saya menyirap pulak aku haih. Selain sebenarnya saya tipu, Encik tak hensem sebab tu tak suka sangat, Encik juga amat gatal. Gatal betul kau tu tua buat cara tua. Encik kenal Siti? Siti Bon Bon? Dia itu GF saya, tapi saya lihat Encik selambe je suka menggatal dengan dia. Kenapa? *Sila tulis surat tunjuk sebab kenapa menggatal dengan Siti GF saya itu. Biasa betul.

5.    Akhir kata, saya juga berharap supaya Encik dapat memberikan saya peluang untuk saya menduduki peperiksaan akhir bagi subjek yang Encik ajar tu, nama apa entah saya lupa la. Maaf sangat-sangat. Sekali lagi saya meminta jasa baik Encik untuk memaafkan saya kerana ke tidak hadir ke kelas Encik dan juga memberikan saya peluang untuk saya menduduki peperiksaan akhir bagi subjek tersebut. Diharapkan juga Encik tak payah awasi kami semasa peperiksaan akhir itu sebab saya nak meniru. *Pelajar yang lain pun sama je.

Sekian, Terima Kasih.

Penting! Submit surat tunjuk sebab kenapa Encik menggatal dengan GF saya sebelum esok. CHOW!

Jumaat, 26 November 2010

TARIKH KEMASUKAN DUIT PTPTN KE DALAM AKAUN PELAJAR

SALAM..kepada semua rakan2 aku sesiapa yang nk tengok jadual kemasukana duit ptptn silalah klik laman web dibawah ini yer...

korang kena faham btul2 jadual itu...mula2 aku tngok pun aku pening tp last ok juga akhirnya.......
ermmm tp aku dengar maka aku cakap..." ANAK KAWAN BAPA KAU DAH DAPAT PTPTN"
HA??? yeke?? ermm tape2 jap ag aku g bank nk check btol atau x...heee

DOWNLOAD JADUAL : http://www.ptptn.gov.my/docs/tentative%20(2).pdf

Ahad, 14 November 2010

cerita sedih sangat2...

Errmm . . Actually sy paaalinggg xsuke bace ksh sedih . . .
Nanti mst nanges . . HAHAHA . . 
Tp tetibe terjumpe crta ni mse round2 kt site blkg Home td . . LALALA ~
So , sape yg kuat nanges . . sila jgn bace . . :)




Name aku Amir.. Aku de sorg awek.. Sorg??? huhu.. Awek aku ni mmg lawa giler r!! Sbb die lawa tu r aku ngn membe2 aku berebut.. Nasib aku baik la, aku dpt jugak die....memandangkan aku ni pun kategori org yg handsome.. hahaha..
OOPS! lupe! Name awek aku ni Nadia.. Kitorg x same kampung tp satu sekolah.. Satu hari ni aku dpt twrn smbung blajar kt satu IPTA ni.. Awek aku pn dpt.. Alhamdulillah result SPM kitorg cemerlang walaupun aku pun x percaye boleh dpt 7A.. Hahaha.. Tp mmg giler r.. Walaupun kos yg ditawarkn same, tp aku terlambung kt utara n die lak kt Selatan..

Die ni kuat jeles tu jgn ckp laa.. hidup aku dia yg aturkan.. selama aku satu sekolah dulu, jgn hrp la aku nk kuwa ngn membe2 perempuan aku.. Jgnkn kuwa same, pndg pun x boleh.. Kdg2 aku rimas jugak ngn die.. T aku ckp byk ngn die, mau die marah2 then merajuk.. Benci tul aku.. Aku tau die sygggg sgt2 kt aku. Aku tau die mmg x lyn mane2 lelaki yg cube usyar line die.. Kdg2 aku bengang jugak if ade lelaki yg hntr2 msj kt die walaupun die x reply..

Tp sebenarnye aku ade sorokkan sumthing drp die.. Disebabkan kitorg pun da terpisah jauh, aku mule la nk test market kt utara ni.. Jahatkn? Aku rase bebas!!! Aku pn rase die mcm tu jgk kot.. Yelah, die kn lawa.. Msti r ramai jantan usyar die.. Disebabkan aku nk menutup perasaan prasangka yg buruk2 tu, aku mula r berkawan ngn ramai perempuan kat sini.. Setiap kali org tanye status aku, mesti aku jwb aku single.. Aku selalu kuwa ngn member2 perempuan aku kat sini.. Mmg lagak cm org single.. Aku selalu teringatkan die time aku tgh berfoya2.. Bile wktu mlm sebelum tidur, msti die yg call aku.. Aku? Kdg2 kot.. Tp aku syg sgt kt die.. Aku ckp kt die, membe2 aku kt sini semuanye jantan.. Die ckp die pun same.. Sebelum kitorg end call mst die cerita2 kenangan kami bersama.. Die selalu ckp, "kalau sy da x de baru awk leh gatal dgn perempuan lain".. Kdg2 aku mrh die sbb die ckp yg bukan2 walaupun hakikatnya aku mmg da menggatal da pun.. Kdg2 aku selalu jgk create pergaduhan ngn die.. byk kali die nangis time gaduh2 ngn aku.. pernah tu aku tertengking dia.. kesian die......... 

"SAYA SAYANG AWAK! SAYA NAK AWAK!"
Tibe2 aku terkejut drp lamunan.. Rupa2nye member perempuan aku, Tiqah.. Aku pn dgn bangang aku terima..
Mase duit PTPTN kuwa, aku beli sebijik henpon lg. Satu henpon khas tok msj Nadia, satu g utk Tiqah.. Dlm tempoh aku belajar kt sini, mcm2 tipu aku wat.. Aku tipu dua2 perempuan tu.. Tp hati aku tetap sygkn Nadia.. Mungkin sbb jauh, perasaan tu kdg2 bercampur.. Tiqah pn mcm Nadia.. Sejak aku couple ngn minah ni, aku dah x kuwa ngn member2 perempuan lain.. semuanya kembali mcm mase aku ngan Nadia dulu.. Aku terasa bersalah sgt.. Tp dlm mase yg same aku just nk hilangkan perasaan bosan sorg2 kat sini.. "Kalau la Nadia tau.." Kdg2 aku terfikir nk berterus-terang.. Tp aku x berani.. Kalau dulu aku tidur pukul 1.30, sekarang ni pkul 3.30 kdg2 pkul 4.. Yelah sbb nk gayut dgn dua2.. Semua org x tahu siapa aku sebenarnya walaupun roomate aku sendiri.. Setiap kali aku balik kampung, Nadia x balik.. Yelah.. U dgn sekolah mane same.. Cuti lain2.. Cume ade sekali tu kitorg dpt cuti same2.. Cuti raye kn.. Time aku jumpa ngn Nadia, aku sorokkan henpon satu lg tu kat rumah.. Nadia makin lawa! Berseri2.. Mane2 lelaki tgok gerenti r cair ni.. Nadia ckp cinta die hanya utk aku.. Selama die berpisah dgn aku, die semakin rindu, semakin syg n cintakn aku.. Utk hilang rase camtu, die habiskan mase dgn belajar.. Kdg2 die ckp belajar smpai tau2 da mlm.. Die happy sbb hati aku masih x berubah utk dia sorang.. ERR! aku terasa bersalah sgt.. "Kalau sy da x de, baru awk leh gatal dgn perempuan len tau!" ckp die sambil tergelak2.. Perkataan tu da berjuta kali kot die sebut.. Aku tgok muke die yg lembut tu.. Die bersuara, kalau habis belajar, die nk aku ikat die sebagai tunang.. Pastu die nk kami kerja, kumpul duit byk2 n kahwin then sambung belajar lg.. Beria2 die menceritakan impian die kt aku...

Permainan aku berlarutan sehingga sem yg ke 4...
Pada satu hari ni aku g makan ngn Tiqah mcm biasa... Heboh kampus aku jd tuan rumah untuk satu pertandingan perbahasan antara IPTA. Kebetulan hari ni ulangtahun ke 3 aku ngan Nadia.. Mcm biase aku g mkn ngn Tiqah kt cafe.. Mase Tiqah tgh ambil lauk, aku terniat hati nk cek msj die.. Terhenti jantung aku, berlambak2 msj sorang jantan yg bersayang2 kt  inbox dia.. Aku pn angin r.. Mase Tiqah duduk, aku soal2 dia smpai menangis minah tu.. Sebelum ni x terniat pulak aku nk cek.. Tiqah ckp die ttp sygkn aku.. Aku pun mula terfikirkn Nadia.. Tibe2 ade sekumpulan awek dtg kat meja aku time2 gini la pulak.. X lame pastu aku nmpk Nadia.. Aku menelan air liur..  Rupe2nye, Nadia ambil bahagian dalam pertandingan tu.. Bila Tiqah nmpk ramai2 awek tu dtg kt aku, pelik r die.. N dgn kuasa Allah, semua terbongkar pada saat tu.. N Tiqah sendiri mengaku yg dielah awek aku kt depan Nadia.. Aku tgok Nadia menangis.. Die x bercakap sepatah haram perkataan pun.. Cume die berikan aku sekotak hadiah ulangtahun kami sebelum dia tinggalkn aku.. Aku terus putuskan hubungan aku ngn Tiqah.. Mase aku balik hostel, puas aku call Nadia.. Aku hntr msj berlambak2 kt die.. die x reply pn... Aku sedar, die dah benci aku..

Rupanya Nadia masih menerima aku.. Aku happy sgt2.. Aku berjanji x nk kecewakn die lg.. 2 minggu kejadian itu berlalu.. Org2 sekeliling aku mula menjauhkan diri daripada aku.. Nk2 yg member2 perempuan aku la.. Aku dah x kesah da.. Aku dah berubah.. Aku cuma nk dapatkn keputusan yg cemerlang sampai time akhir sem nanti. Aku nk dptkn kerja baik2.. Apa2 pun aku nk ikat Nadia dulu.. Kdg2 aku berasa malu sgt kt Nadia nk2 bila teringatkn mak ayah dia.. Nasib baik die x pergi report kat mak n ayah dia.. hehe.. Dlm tgh syok2 berangan sambil membelek2 kemeja baru hadiah ulangtahun daripadanya mase hari kejadian tu, tibe2 aku dpt msj drpd member Nadia.. "Nadia eksiden!" Ermm.. Hati aku tibe2 jd x sedap.. Msj kedua drp member die smpai lg.. Terasa panas muka aku bile bace msj tu.. "Nadia da X DE.. Die kne langgar ngan kereta mase lintas jln.." Mcm org gila pas aku bace msj tu.. Aku ambil keputusan balik kejap kampung walaupun terpaksa ponteng kelas..

Aku rase kosong.. Kosong sgt.. Teringat gelak tawa die, teringat suara die, muke die yg lawa tu.. Aku menangis dlm bas.. Aku x peduli ngn org2 yg pndg aku.. Kali ni aku betul2 menyalahkan diri aku.. Semua kenangan aku ngan Nadia bermain dlm kepala aku.. Aku xmampu menahan perasaan sedih ni.. Berulang kali aku bace msj terakhir Nadia mlm td.. "Awk, sy nk tido.. Mcm biase, sy sygkn awk utk selamanye walaupun awk da lukekn ati sy, sy maafkn... Tp ingat! Kalau sy x de baru awk leh gatal ngn perempuan len tau! Hehe.. Nk mrh la tu.. Sy leb awk! Sweet dreamz.."  Ya Allah! Kuatkn hatiku ni.. Semasa aku sampai, jenazahnya belum tiba lagi.. Ye.. Aku pun terus mencoretkan kisah ini.. Semoga menjadi pengajaran kt korang.. Air mata aku berguguran sepanjang mencoretkan kisah ni.. Tapi  aku tau, Nadia x kn kembali da.. X de lg msj Nadia, panggilan Nadia.. X de dah ungkapan "kalau sy x de" tu dah..

Teman2.. Aku mintak sedekahkanlah fatihah utk nya.. Mungkin ada yg memperlekehkn kisah aku ni.. Tp bg aku, inilah kisah yg plg bermakna utk aku.. Utk selamanya aku menyayangi kau, Nurul Nadia bt Zainarruddin..
Mungkin kejap lagi jenazahnya tiba.. Aku nk bersiap2 utk beri penghormatan terakhir buat die yg aku sygi.. Sememangnya cinta die utk aku shgga akhir nafasnya... Aku mampu merelakan pemergiannya... Tabahkn hatiku Ya Allah.... -Al Fatihah..... 




HAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Da bace ke ??? Sedihkan ???
Huuu~ Pasni xnk da bace ksh2 sedih . . . . T..T
Mmg xkn . . 
Semoga jadi pengajaran utk kite semua . .
N sy hrp Nadia bahagia di 'sana'  . . T..T

COPY FROM FACEBOOK

Dokumen pendaftran semester hadapan

sALAM...kepada semua warga POLITEKNIK SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN ( PSMZA ).. disini aku ada information terbaru.. kepada semua anda bolen dapatkan borang dokumen pendaftaran semester hadapan bg sesi disember 2010 ( senior only ) dibawah....sila klik button DOKUMEN dibawah

DOWNLOAD : DOKUMEN PENDAFTARAN

Khamis, 11 November 2010

BEREH DOWH!!

SALAM semua....ha nie skarang zulyg POST...hehe..alhamdulillah zul dah bole ar bergerak ckit2..sakit uh ada gak ar...nk wat mcm mana kena ar kuat kan..haha..ermmm anyway thanx to all my friend coz pray for me...ermm sayang korang....

Selasa, 9 November 2010

ALHAMDULILLAH

Kepada semua akak minta maaf sebab lambat inform..
adik zul kini telah sedar dan keadaannya stabil
dan adik zul telah dipindahkan ke wad biasa


AL-FATIHAH

BERITA TERBARU :

* AKAK NAK BERITAHU YANG ADIK ZUL DAH MENGHEMBUSKAN NAFAS TERAKHIRNYA PADA JAM 10.00 PAGI
* MARILAH KITA BACAKAN AL-FATIHAH UNTUKNYA

MAAF AKAK TIDAK BULEY BERITAHU BNYAK BENDA SEBAB AKAK TERASA SEDIH SANGAT-SANGAT SEKARANG INI

BERITA T'BARU ADIK ZUL

* sudah keluar dari WAD PEMBEDAHAN dan diletakkan dalam WAD ICU
* keadaan kritikal (koma)....peluang untuk hidup 20%...
* marilah kita bacakan yaasin untuk adik zul

adik.. akak snat sayang kat adik...kakak harap adik cepat sembuh dan boleh bergembira lagi....kakak tidak mahu kehilangan adik yang kakak sayang..

Isnin, 8 November 2010

BERITA ZUL : 17 : 00

Kepada : Rakan-rakan Zul

* zul sudah msk ke wad pembedahan hrap kita doakan dia okey...
* zul ada beri pesanan dekat akak yang dia snat sygkn rakan-rakan dia

PEMBEDAHAN DIAWALKAN

SAlam semua sekarang nie aku ada dkat spore...ermmm perasaan tkut mmg ada..aku nk cakap THANX kat m.cik aku bg pinjam dia punya broadband..dapat aku post kat sini...td naik flight kol 10 dan sampai dalam kol 11...pnat tunggu nk naik flight...hahaha..sbnarnya bukan xbole naik keretapi...bole tp disbbkan ini kmungkinan hajat terakhir aku an...mana ar tao aku xdew pasni.....ermmmm semalam time g HOSPITAL amik dokumen @ fail sakit aku doktor ada buat pemeriksaan kali terakhir....dan katanya sakit aku ni namanya ATHEROTHROMBOSIS... apa tu?? haha korang cari kat google ok...huhu...ermmm m.cik aku kata pembedahan aku terpaksa diawalkan tkot pyakit aku ni susah dibendung...HAHA setiap saat amat bermakna bgku....sekarang ni aku terperap dalam bilik sorang2...aku minta semua m.cik2 termsuk kakak angkat aku bg pluang kat aku bersendirian...perasaan aku ni tkot...yela dah nk mati....ermmmm ikutkan pembedahan dilakukan pukul 10.00 malam tp dicepatkan pukul 5 petang...awalnya...lepas nie akak aku akan amik alih blog nie....dalam masa 30 minit aku akan gerak ke hospital untuk buat persiapan pembedahan...aku minta maaf dekat korang especially BUDAK ITU...soryyyyy....


klau aku dah xdew aku minta doakan aku jew ok...thun lepas aku msuk spore aku happy sangat sebb dapat berjalan2...tp sekarang aku masuk singapore sbb nk buat pembedahan...tkotnya....ermmmm hope korang semua doakan aku....aku xyakin ar aku ley sambung hidup aku nie..ermmm malas nk berceloteh pnjng2 nie...haha...k la semua....SALAM

Ahad, 7 November 2010

OIT syera sory ar k

kpda syera sory lha k...aku minta maaf kat ko...aku saja buat ko bnci kat aku sbb aku dah nk pergi spore..esok aku gerak....aku buat operation at sana...kali ni mmg aku pg....aku maafkan ko...k./...sory buat ko bnci kat aku...TERPAKSA!!! ermmm jgn lha kau ingati aku lg..apa2 hal pasnie akk angkat aku lak yg pgg bloG nie..lau aku hidup ke xhidup ke...dia akn bgtao at sini...ORAIT...CLEAR???\

P/s : SIsa2 hidup Aku dah nk tiba...bye2 WORLD....kakak2..nnti jaga an bLOg adik ok...Syang akak

Sabtu, 6 November 2010

Pandai btul ko putar belitkan cerita..huhu...good girl!!

salam semua...first of all korang baca bnda yg aku print screen dari blog sidia.....
klik gambar untuk besarkannya....

ok...thanx post blog begitu...ok mmg btol aku dtg kat ko xbg salam....tp ko ada bg sala juga kew?? aku tnya nie?? ( marah nie ) xdew an...so asal ko nk kecah2x.....xpuas hati kew dah dapat nset ko blik?? nk sangat an..aku dah kata ngn ko aku nk tukar caover nset sbb aku dah calarkn..ko kata apa?? xpayah an...wea aku berani bersumpah ar...dah la wea stop2 ar nk putar belit cerita...lpas nie aku dah xkn contct ko lg...tp ingat..dulu bile aku nk berkwan ngn membe ko asal xbole?? kata aku nk ngurat diorang la apela...skarang apacer?? g gunung lambak ngn membe aku...huh!!!...arghhh lantak ko ar...peduli lak aku..ramai lagi bunga diluar sana....aku boleh bg cinta aku kat perempuan lain...lebih perfect dari aku bg ko dulu...sory ar.,.aku nk blah cpat2 td bukan apa..mlas nk jumpa ko sbb ko uh awek orng so nnti xpasal2 lak an....haha...dan untuk pengetahuan ko..aku xpernah nk baling handphone ko...aku jaga ar...tp yg skrin dia calar uh lau ko nk ganti rugi ko call aku...aku bayar la wea...ko pk aku ni sengkek sangat kew?? wea setakat lau ko nk kfc aku boleh blnja ar..sampai ko buncet!! haha...anythng problem call me..

ko sayang aku sepenuh hati?? huhu itu ko...aku dah xsayang ko lg...sorry to SAY...dan apa ko nk kata ag ko kata ar..pasni aku dah xnk gado dan jumpa ko ag...g la mana2 ko suka...aku dah ada jalan hidup sendiri..
dan apa2 hal aku minta maaf k sbb soh ko salam aku td...bukan apa itu lah LAST DAY kita jumpa..lpas nie dah xdew sorry BANGAT!!!! 

Salam Ikhlas DARI : MOHD ZULKARNAIN BIN RAMLAN TO>> NUR SYAHIRA HUSNA BT ISHAK

P/S : AKU MINTA PASNI KO XUNGKIT APA2 DARI AKU..

LIHAT!!

Related Posts with Thumbnails