Khamis, 28 Februari 2013

Apa salah aku??

Nmpak tajuk?? apa salah aku dgn dia?? baru kenal 2 hari tp dia dahnhilangkan diri dari aku? knapa?? aku mgnggu dia ke?? salah ke aku ambil berat pasal dia?? byk persoalan yg berguling2 kat kpala otak aku ni... aku ni jenis open minded.. bgtau je apa yg ko xberkenan ngn aku... terus terang je.. aku akan terima dengan hati terbuka..

aku pun dah nk hbis blaja ... 13 march 2013 ni ada pengambilan anggota TUDM ... aku nk pergi.. mana tau rezki aku kan.. cita2 aku dari kecik nk jd pilot.. tp sayang dbbkan aku rabun aku xdapat nk bawa kapal terbang.. haha.. xpe aku akan cuba sedaya upaya :D

#farah i miss u :'(


aku dah BOSAN!!! haha.. statement ap ni?? haha ..  ntah la.. lupakan je pasal bercinta.. skarang tumpu perhatian pada plajaran :D ... aku nk grad!! hehe.. lpas ni tgo je kmana rezki aku.. aku akan buktikan aku pun boleh berjaya :D .. ok td tgok RUNNINGMAN mmg best!! AWESOME..

OK LAH.. AKU PUN BYK KERJA.. AKU NK SAMBUNG BUAT FINAL YEAR 

PROJECT :d

Rabu, 27 Februari 2013

Program Larian Amal Politeknik Kasih 1 Malaysia

Program Larian Amal Politeknik Kasih 1 Malaysia akan diadakan seperti ketetapan berikut:

Tarikh: 2 Mac 2013 (Sabtu)

Masa : 7.30 pagi

Tempat: Dewan Besar Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin (PSMZA)

Anjuran Bersama : Sekretariat Sukarelawan Jawatankuasa Perwakilan Pelajar Politeknik (JPP) dan Jabatan Hal Ehwal Pelajar

Sehubungan itu, satu kutipan sumbangan akan dilancarkan ke semua jabatan/unit oleh sekretariat JPP bermula 26 – 28 Februari 2013. Sumbangan tersebut akan disalurkan kepada warga emas, ibu tunggal, fakir miskin, anak yatim dan orang kelainan upaya (OKU) di sekitar PTSB.

Marilah sama-sama kita menyumbang kepada mereka yang memerlukan yang berada di sekeliling kita. Mohon semua pihak untuk memberikan kerjasama yang baik kepada sekretariat JPP yang akan datang membuat kutipan


Selasa, 26 Februari 2013

26/01/2013

Hye. hari ni aku happy bile orang yg aku suka tu xlayan aku.. mcm dah xnmpk je aku.haha.. ok abaikan lah dia kalau dia pun dah abaikan kita..ehhhhh .. aku kna fikir POSITIF mybe dia sibuk ... haha xpe dia ada CRUSH dia sendiri.. orang kalau dah xsuka mmg dia xakan suka dgn kita.. hee.. hari ni aktiviti aku pergi taklimat 3P ... lepas tu pergi ke company utk FYP aku tu.. Alhamdulillah semuanya telah selesai dilihat.. :p ..tp byk lagi utk dibuat.. kemudian ptag td aku main bola tampar.. bersukan :D dri terperap je kat rumah KAN..

#terima kasih kawan-kawan semua .. buat aku happy walaupun hati aku ni sakit :D

ok aku nak layan runningman.. + LAPAR 


Motor :D

Sebelum ni aku ulang alik dari terengganu naek motor Suzuki shogun..tp disbbkan motor itu telah diambil alih..aku telah mengeluarkan modal untuk membeli motor utk jalan jauh.. YAMAHA RXZ.. dah lama aku idam motor ni,,akhirnya dapat juga.. :p

ramai yg kata risiko tinggi nek motor ni.. ye mmg risiko tinggi tp jiwa aku mmg dekat motor.. nk beli kereta mmg x mmpu.. aku ni bukan dari kluarga senang.. dulu aku mmg ada kereta.. atas sbb tertntu aku dah jual ... takpelah lg pun aku dah last smester dekat terengganu ni.. :D ...

tp aku nk bgtau aku ni bukan MAT REMPIT ok.. aku hnyalah penunggang motorsikal yg berlesen :D jgn tuduh seseorang itu mat rempit kerana dia menaiki motorsikal.. dan jgn pndang mat motor ni xkaya.. HAHA.. helmet sahaja boleh cecah RM 1600 tau.. (ARAI NANKAI) baru helmet.. jaket pula RM 350 (SUPERDRY).. haha

mcm biasa gmbar ada kat bawah :p


gmbar ni aku copy paste :D smart kan? sapa kata mat motor xpndai dress up??

bawah ni pula motor aku 








Im back

Hye...yaaa.... im here right now.. haha... setelah sekian begitu lama menyepi kini aku MUNCUL.. bukan apa.. aku mmg dah xlayan blog ni sejak kehadiran FACEBOOK.. hahaha.. dan Alhamdulillah aku masih  lagi hidup didunia ni.. kini aku sudah LAST SEMESTER di POLITEKNIK SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN.. hehe.. act aku ingat bile hbis blaja dapatlah kerja tp family xbg.. sruh sambung amik IJAZAH pula.. aku dh gatal nk kahwin ..

nk tau sbb apa aku kembali aktif berbblog?? jeng2

sbb aku tgok sorang awek ni ada blog so aku pun nk berblog lah.. HAHA

kat bawah ni gmbar2 lama juga tp diperbaharui :p


comel tak?? wkwkkw
kan3..
adalah someone tu menafikan kecomelan aku....
#sapayea??

LIHAT!!

Related Posts with Thumbnails