Selasa, 26 Februari 2013

Im back

Hye...yaaa.... im here right now.. haha... setelah sekian begitu lama menyepi kini aku MUNCUL.. bukan apa.. aku mmg dah xlayan blog ni sejak kehadiran FACEBOOK.. hahaha.. dan Alhamdulillah aku masih  lagi hidup didunia ni.. kini aku sudah LAST SEMESTER di POLITEKNIK SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN.. hehe.. act aku ingat bile hbis blaja dapatlah kerja tp family xbg.. sruh sambung amik IJAZAH pula.. aku dh gatal nk kahwin ..

nk tau sbb apa aku kembali aktif berbblog?? jeng2

sbb aku tgok sorang awek ni ada blog so aku pun nk berblog lah.. HAHA

kat bawah ni gmbar2 lama juga tp diperbaharui :p


comel tak?? wkwkkw
kan3..
adalah someone tu menafikan kecomelan aku....
#sapayea??

Tiada ulasan:

LIHAT!!

Related Posts with Thumbnails