Khamis, 15 Oktober 2009

hyeP kwanZ..KOranG raSa Ok x??

erMMmm..AsSalAmuaLaIkuM..erMM korang rasA2 kaN muKA akU NiE an KEna X nk BUat RmbOt sTYle EmO....aKu Nk buAt stylE EMo tp AdA oraNg BANGKANG!!!! kih33.....eEmmmmm aku Nk buAt rmbot Emo Ar....erMmmm....tp Aku TakoT bapA merTUa akU REJECT aku jer....ErmMM biasA ar BAPA AKU NGAN BAPA MERTUA akU uh kerjA KEraJaaN....DisIPlin diORang tINGgi X maCM aku....HNCor!!!...ermmMMM...Aku TEkad NAk buAT gak RMboT style Emo Uh.....yNg MAcM kaT bawaH NIE Ok X???



Rabu, 14 Oktober 2009

Nak MAsuK tinGkaTan 6 atAo UniveRsiTI??

Aku tNgah beRfikir2 sAma Ada nK msok forM 6 ATao uNiversiTI...mAk cik aKU kaTA masUk UniverSiti terUs sebaB jimat MAsA....ermm...ada OranG caKAp maSok fORm 6 seNAng dapAt kerja..tp aKu xtaO ar nK masok MANa nie...arGhhhh tension GIlew...eEeermm manA aku DApat aku perGi jer...tp aweK aku maCAm maNA??? akU tAkot kehIlaNGan dia jer...aku TAkot dIa caRi oranG lain...yela lau Aku MAsok UniversiTI maYbe Aku jaRAng meseJ dia..LAo jAraNg meSej dia nnTi diA bosAn pasTu carI oRAng lain...hmmm :(... akU HaraP sANgaT2 yNg diA phAm peRasaAn AKu...Tp lAU aku Dpat foRm 6 Aku nK masOk sbB lau AKu pass STPM aku terUs ke iJAzah...ermm Tp ada ke jUrusaN Yng diTAWaRkan Dalam form 6 bile Nk JD jurU ukUR?? ErmMM....Tp Aku risAo bilEW aKU xdEr kat KLuaNG niE sBaB sMbong bLja nnTi aWeK akU caRI lain Aje..aKu buKan Apa..aKU dAH jNji aKAn kahwiN nGAn dIA sEbaB dIA LAr ORAng KEdua yang AKu syang seLEPas FAmilY aku....AKu haRAp dia PAhAM saNGat2 yaNg aku nK samBUng belaJA kaT uNiverSIti....AKu belaJA nie PUn seBAb nak KAhwin NGAn diA....LAo aku xbLAja mcM maNA nK kaHWin nGAn dia AN...xkAN aku NK gb MAKan PAsir KOt?? huhu...erm akU haRAP aWeK aku xMEngHAlang CIte2 AKu nk bElaja paNDai2 seBAB aku nK kaHWin nGAN ko...AKu berjaNJI SAYANG....

P/s: SAyang Zul hARap Syang JNgan terasA yer...ZUl nK saMBOng belaJA Untuk Meyara sARa hiduP syAng juga..jd Jngn Ar sYAng HAlang cita2 zul Yer....zUL minTA maaf Bnyak2..daN zul HAraP aGAr saYAng x CAri oRang LAen sBAb kiTA dah beRjanJi hidup seMAti hingGA ke Akhir HAyat..daN zuL haRAp aGAr sAYang x LUPakaN zul...zuL pun mengHArap agAR saYAng doAKn zul sEmOga cMrLg SPM...Zul hArap AGar HUbuNGan kita KEkal selamA-laMAnya....sekian..w'sAlam

Aku x TaU apA nk JadI paDa diRi aku SekRAng NIe...

Ermmm....HarI nIE aKU keCewa Kot...myBe DiseBAbkan SikaP PreJudis Aku NiE....ermm...aKU terLAlu sYAngkaN diA tp HAti aKu terDetiK mengaTAkan yaNg dIa cuRang diBElakangKu....Tp akU mAsih mEmpercaYAi dia..dAN akU harAp aGAr dia TeruS meMpeRCayaI aku uNtuk seLAma-lAmanYA....erMMM KepAla aKu seMAkin harI seMAkin harI semakIN beraT...huhuhu...TEnSIon saNGat2 denGAn pelbagAI masaLAh...MasaLAh dari SekolaH sAMpai Ar ke RUmah...NasiB baIk ada Orang Yng meNyayAngi aKU...boleh ar Aku citEr kaN masALaH akU kaT diA...erMM...aku HArap diA memAhaMi kEHendAk aku....

sPm dAh naK hmPir..

hyep to all mypwenz yg bakal menduduki peperiksaan besar yang akan berlansung x lama ag....zul harap korang semua dah study ok...ermm...sorry dah lama x update...zul buzy...biasala susah jd VIP ni (perasan je muka aku)...tp apa salahnya...ermmm...pada percubaan lepas aku ada dua fail...ermmm.... nk cakap ke??? xpayah ar....ermmm aku dah berazam akan belajar bersungguh-sungguh...tp aku akan give bila ada orang uh sebut satu perkataan je....aku akan give up selama-lamanya.....aku harap orang yang terasa uh pandai2 ar jaga aku yer...huhu

LIHAT!!

Related Posts with Thumbnails