Selasa, 23 Mac 2010

HAPpY Day

salam....arini zul xbnyak bnda nk cter sebab xder idea nk tulis...tp apapun zul akan mngupdate...huhu...firstly zul nk cakap yg zul dah pas TEST JPJ bg lesen kete...happy2 :))...secondly zul dapat seorang kawan yg baik bg zul....dia mmg ambil bert pasal zul walaopun zul xbg dia ambil berat pasal zul...dia cumeyll orangnya...baik..dia pandai hiburkan hati zul...tp zul xnk dia kecewa satu hari nnti bile zul dah xder nnti...zul harap dia faham...ermmm...and then zul kuar g bndar..xder apa yg best cuma biasa2 jer....ermm esok mula lah tugas ku sebagai seorang WAITER di coffee house....~~chiill out~~

Jumaat, 19 Mac 2010

NyaWa AkU Dah NAk Ditarik OleH maLaiKat....

Assalamualaikum....kepada semua kawan2.....pada topik kali ini saya ingin menceritakan yg saya dah nak mati tetapi tuhan panjangkan umur saya lg...kisah dia begini...ptg td saya pergi ke kolam renang di taman kluang barat time saya berenang saya x sedar tempat yg saya berenang uh dlam...time saya berenang dada saya tiba2 sakit...membuatkn saya semput....dan saya xbole beranang dan saya terkapai2 saya menjerit meminta tolong dan alhamdulillah abg uh baling pelampung kat saya..hnya tuhan saja tao pa yg jd kat saya ketika itu...kemudian saya terus naik dan fobia untuk berenang ag....kepda rakan2 berhati2 dimana kamu berada...salam

LIHAT!!

Related Posts with Thumbnails