Selasa, 26 Februari 2013

26/01/2013

Hye. hari ni aku happy bile orang yg aku suka tu xlayan aku.. mcm dah xnmpk je aku.haha.. ok abaikan lah dia kalau dia pun dah abaikan kita..ehhhhh .. aku kna fikir POSITIF mybe dia sibuk ... haha xpe dia ada CRUSH dia sendiri.. orang kalau dah xsuka mmg dia xakan suka dgn kita.. hee.. hari ni aktiviti aku pergi taklimat 3P ... lepas tu pergi ke company utk FYP aku tu.. Alhamdulillah semuanya telah selesai dilihat.. :p ..tp byk lagi utk dibuat.. kemudian ptag td aku main bola tampar.. bersukan :D dri terperap je kat rumah KAN..

#terima kasih kawan-kawan semua .. buat aku happy walaupun hati aku ni sakit :D

ok aku nak layan runningman.. + LAPAR 


Tiada ulasan:

LIHAT!!

Related Posts with Thumbnails