Jumaat, 26 November 2010

TARIKH KEMASUKAN DUIT PTPTN KE DALAM AKAUN PELAJAR

SALAM..kepada semua rakan2 aku sesiapa yang nk tengok jadual kemasukana duit ptptn silalah klik laman web dibawah ini yer...

korang kena faham btul2 jadual itu...mula2 aku tngok pun aku pening tp last ok juga akhirnya.......
ermmm tp aku dengar maka aku cakap..." ANAK KAWAN BAPA KAU DAH DAPAT PTPTN"
HA??? yeke?? ermm tape2 jap ag aku g bank nk check btol atau x...heee

DOWNLOAD JADUAL : http://www.ptptn.gov.my/docs/tentative%20(2).pdf

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

zul aku tak leh nak download jadual tuh..
weyh ko tau ker biler plak duit ptptn sesi dis sem 2 nak masuk...???

Tanpa Nama berkata...

bro, 2 kan jadual awal tahun akhir tahun 2009 n awal 2010...

yang untuk 2010/11 xde ek??

LIHAT!!

Related Posts with Thumbnails